De Uendelige Historier

Akustisk dansk sproget duo

Sangene vi spiller udspringer af samtaler, vi har haft på vores rejser rundt i Danmark hvor vi har besøgt mennesker, der har sat deres aftryk på egnen, deres by, andres liv og deres eget. Vi har alle en unik historie og nogen af dem vi har mødt, har inviteret os indenfor eller med på en gåtur til en snak om dagen og vejen og deres personlige historie eller noget de ville dele. Snakke og fortællinger har vi omdannet til sange. En slags “Gintberg på kanten” i sangform. 

Vi har besøgt bla Hillerød, Odsherred og Sejerø og det er blevet til mange sange og historier, så til vores koncerter spiller vi udvalgte numre fra vores katalog, så lytteren får en lille bid fra hvert område til vores koncerter. 

Bag duoen står Anders Greis, sangskriver, musiker, der har flere udgivelser bag sig, har flere sange i Højskolesangbogen og står bag “Kunstner Coaching”, som du kan læse mere om her. Nana Schwartzlose er sanger, musiker, sangskriver, egne udgivelser, jazz/pop-sanger i diverse sammenhænge og kan ses på teatre landet over.

Sammen er vi “De Uendelige Historier” hvor Anders spiller guitar og synger. Nana på kontrabas og sang.
Vores akustiske set-up egner sig til den lille scene, kirkerum, stuekoncerter i private hjem el. 

Har du en idé eller spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på siden her, på mail nana@nanas.dk eller Anders via deuendelige@andersgreis.dk eller på 50480987.

This slideshow requires JavaScript.