Nyheder

 
 

Efter en masse skønne år som forsanger i bandet Hvide Løgne, har jeg besluttet at stoppe. Dejlig tid med et fantastisk hold og sublimt publikum. Stopper for at få tid til de andre ting og nye ting, jeg har gang i. OG med plads til nye ideer der må komme op.
Hvide Løgne spiller videre med en ny sangerinde, med mig som vikar på sidelinjen hvis hun en dag er forhindret

I sommeren 2020 kørte jeg ud i det danske land i en gammel bus og gav akustiske, “coronasikre” koncerter. Det blev til ialt 18 forestillinger ved havelåger, i en garage, i haver, på en havn, foran vinduerne ved et sygehus, i en skov, ved indvielse af et skur mm. Jeg har “klippet” et par videoer sammen fra min tur, som du kan se nedenfor.
 
Hvis du har en ide til en event, så send mig gerne en hilsen på email nana@nanas.dk eller via kontakt/booking siden.
 
 
Efter afslutningen af min Sommertour 2020 blev jeg kontaktet af Rasmus Glendorf. Han
inviterede mig til at medvirke i en podcast, hvor vi snakker om en af mine mange sanges tilbliven. Podcasten kan du lytte til via linket nederst på siden. 

 

 

 

 Bagom sangen-podcast

“Her i første afsnit møder vi sanger og sangskriver Nana Schwartzlose som fortæller om en sang hun skrev i 2009, i New York. En sang om kaffe, refill og om at lytte og lade sig inspirere af samtalerne på den lille diner, hvor sangen er blevet til.

Bagom sangen fra The Village Studie B er en Podcast, hvor Tekniker/Producer Rasmus Glendorf indspiller en sang med en dansk artist. Vi møder først artisten og hører om sangens tilbliven og artistens tanker. Derefter hører vi sangen. God fornøjelse. Podcasten er støttet af Gramex og DMF. Rasmus Glendorf: Optagelser, klip og mix. Janus Camara: Konsulent/med-tilrettelægger. David Elberling: Mastering. Jonas Lyngdam og Nicoline Mørup: Artwork.”

Sangskriver/sang/guitar: Nana Schwartzlose.
Mix/keys: Rasmus Glendorf.

Podcast kan høres på Apple Podcasts. og på Spotify

ebaecdda-597f-4ccf-83f3-add2ddac9ac1-3