Nana

Hej…..jeg hedder Nana

Nana Weintraube Schwartzlose er mit fulde navn.  Jeg er vokset op I silkeborg, men har nu bopæl på Østerbro, Kbh. Her bor jeg bla sammen med en stak instrumenter. Kontrabas, guitar, rød Höffner, diverse tangenter, saxofon, fløjter, effektpedaler, små dimser med gode lyde mm.
Jeg er udannet sanger fra Rytmisk musikkonservatorium i Kbh (2006). Har derudover studeret 2 år på det jyske konservatorium som saxofonist.

Freelance musiker og komponist.

Nørdet og nysgerrig. 

Synger og spiller andres musik. Laver musik til teater. Spiller med på teaterforestillinger som musiker på kontrabas, sang, guitar, tangenter, beats, perc, saxofon, sang via diverse effekter og loops mm.

Laver musik til egne projekter heriblandt et solo projekt som hedder Nana Schwartzlose. Et soloprojekt som startede da jeg tog til New York med min guitar på ryggen. En rejse der sku vare 4 uger  men blev til flere. Det blev til 2 solo plader på et amerikansk selskab, ture på landevejen med min guitar, en masse oplevelser og åbne døre og lift med andre musikere. Nu har jeg base i DK og er igang med at lave min 3. solo plade. Glæder mig til at spille den for jer.

Hilsner fra Nana

ps. du kan også besøge mig på facebook.

For info in english, email me nana@nanas.dk

I sommerhus og skrive nye sange som udkommer 2.november 2017. kig ind og få et lille indblik her.

nana@nanas.dk